ADFÆRDSPROBLEMER

DU FÅR MIN STØTTE I HVERT ET LILLE SKRIDT

fRA PROBLEMHUND TIL DRØMMEHUND

Du får min støtte i hvert et lille skridt fra problemhund til drømmehund

Adfærdsrådgivning:

ER DIN HUND STRESSET I SELV DEN MINDSTE SITUATION, DU KAN KOMME I TANKE OM?

Slip af med bekymringer, stress og skyldfølelse

Gør din hund ad alt og alle? Hopper op af gæster, jagter biler og cykler? Laver udfald og knurrer af andre hunde og mennesker? Vogter sin mad eller ødelægger dine ting? Listen er utømmelig. Føler du dig hjælpeløs, ked af det og bekymret? Og savner du de dejlige oplevelser, som du drømte om, da du besluttede dig for at få hund?

Du skal vide, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe dig. Jeg ved præcis, hvordan det føles, når glæden ved at have hund overskygges af problemer. Jeg har været i tårer af frustration og fortvivlelse over min hund. Men jeg kom gennem det. Først og fremmest på grund af kærlighed til min hund, men også med hårdt arbejde, forståelse og masser af tålmodighed. Min hund blev en glad og tryg familiehund og endda en vindende konkurrencehund.

Jeg vil hjælpe dig med at slippe af med bekymringer, stress og skyldfølelse. Din hund er unik, og jeg tilbyder en individuel løsning til netop dig og din hund. Målet er, at du får det liv sammen med din hund, som du drømmer om. At din hund udvikler sig fra problemhund til drømmehund. Så I sammen får en harmonisk hverdag, hvor tingene lykkes for både dig og din hund.

HVORDAN GØR JEG?

Jeg hjælper dig med at forstå din hund

Jeg giver dig en personlig behandlingsplan, der er nem at følge

Jeg støtter dig i hvert et lille skridt

Vi mødes online – derfor kan jeg hjælpe dig, uanset hvor du bor

Vi mødes online – derfor kan vi mødes adskillige gange uden unødvendige ekstra udgifter

Jeg får det til at føles rigtigt for både dig og din hund – du skal ikke længere kæmpe med

bekymringer, stress og skyldfølelse

book et gratis uforpligtende møde!

Det er inkluderet i alle mine ydelser.

Kontakt

Rikke Svensson

Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål eller book en uforpligtende samtale.

Du får min støtte i hvert et lille skridt i processen fra problemhund til drømmehund

Jeg gør det anderledes end de fleste. En adfærdsbehandling består af flere onlinemøder. Det, oplever jeg, er langt mere effektivt end ét længerevarende møde i hjemmet.

Vi mødes ikke kun én gang!


Efter første onlinemøde får du en skriftlig plan, der løbende tilpasses til netop dig og din hunds behov. Det vi sige, at du får en dynamisk plan, hvor jeg følger og støtter dig i hele processen.

Vi har deltaget i online adfærdsbehandling!


Tusind tak for din store hjælp.

 

Din anerkendende og faglige tilgang til vores problem med Mynte i forhold til at få et barnebarn, har på blot 4 lektioner fuldstændig vendt situationen. Vi var klar til at afhænde hunden, men i dag er vi trygge ved at have barnebarn og hund i samme rum.

Derudover har du hjulpet os med værktøjer til at håndtere hilse situationen, så vores gæster nu kommenterer, hvor rolig Mynte er blevet. Endelig har vi fået værktøjer til at stimulere Mynte, så hun hver dag glæder sig til at komme ind og søge efter mad i huset.

 

Vi har fået en gladere og roligere hund. Tak!

 

Vi giver dig vores bedste anbefalinger

Med venlig hilsen

Dorte og Lars PetersenAlt det får du i et rådgivningsforløb:

Individuelt tilrettelagt forløb:

Du skal se jeres træning som en fleksibel process, som jeg hele tiden tilpasser til netop dig og din hunds behov. Det er min ekspertise!

Personlig rådgivning på onlinemøder:

Under hele adfærdsbehandlingen har du adgang til min hjælp. På vores onlinemøder følger vi op på, hvordan det går, og hvad næste skridt skal være. Du kan træne online eller vise mig dine egne videoer af din hunds adfærd, hvis du vil.

Skriftligt materiale:

Du får en skriftlig behandlingsplan, som efter behov indeholder links til videoer, podcasts eller blogs. Mellem møderne skriver vi sammen. Du er ikke alene!

Hvad er den rigtige løsning?

Hvad er den rigtige løsning?

Start altid med at booke et uforpligtende onlinemøde. Det er ganske gratis! Så hjælper jeg dig med at finde ud af, hvad der er den rigtige løsning for dig.

Adfærdsstartpakken er til dig, der har et mindre adfærdsproblem med din hund, som du gerne vil have hjælp til, før det vokser sig stort.

Adfærdsbehandling er til dig, der oplever større adfærdsproblemer med din hund, som er ved at vokse dig over hovedet.

Du vælger selv, om du bestiller et onlinemøde ad gangen

- eller et klippekort, hvor du sparer 250 kr. på fire timer.

Uforpligtende onlinemøde

0,5 time:

0 kr.

Adfærds-startpakke

To møder -

op til 1½ time i alt:

1.150 kr.

Adfærds-behandling

Fire møder -

op til 4½ time i alt:

2.950 kr.


Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan hjælper du mig med at forstå min hund? Fokus på hundesprog!

Din hund kommunikerer med visuelle signaler hele tiden. Det er nemt at misforstå, da vi mennesker holder af at give knus, gestikulere og tale sammen ansigt til ansigt. Hunde kommunikerer anderledes. De behøver ikke fysisk berøring, at gø eller kigge direkte på dig/hinanden for at udtrykke deres følelser og behov.

Hundesprog er et meget nuanceret sprog. Selv de mindste signaler betyder noget. Er halen lidt lavere end normalt, begynder hunden at gå langsommere eller dreje hovedet væk – det betyder noget.

Når du forstår, hvad din hund fortæller dig, kan du hjælpe din hund bedst muligt. Derfor vil vi tale om hundesprog og fokusere på din hunds individuelle hundesprog

Hvilke programmer skal jeg bruge for at deltage i onlineforløbet

Ingen. Du skal bare have en pc, smartphone, eller iPad med internet.

Når du har booket et onlinemøde, sender jeg dig et link til programmet Zoom. Så skal du bare klikke på linket for at logge på, når onlinemødet begynder - nemmere bliver det ikke!

Kan jeg være sikker på,
at træningen virker?

Ja, du vil se fremskridt. Men hvor hurtigt det går, kan ingen vide, for hunde er jo forskellige.

Derfor kan det godt være, jeg hjælper dig med at sætte nye mål undervejs.

Hvordan hjælper du mig med at forstå min hund? Fokus på din hunds behov!

Vores hunde lever sammen med os mennesker i en moderne verden, der ligger langt fra hundens oprindelige liv med mere frihed og selvbestemmelse. Det moderne liv behøver ikke at være dårligt, men det kræver, at hundens behov for berigelse og naturlig adfærd imødekommes.

Det kan du kun, hvis du forstår, hvad din hunds individuelle behov er. Helt naturligt tænker de fleste på gåture og aktivering. Men berigelse og naturlig adfærd omfatter lang mere, som f.eks. følelse af tryghed og selvstændighed, mulighed for hvile, sociale relationer og medbestemmelse. Jeg vil altid starte med at sikre mig, at din hunds behov opfyldes bedst muligt.

Hjælp til din hund?

Hjælp til et adfærdsproblem?

Har du en hund, der nemt stresser?

Så er her hjælp til dig

Synes du, at onlineundervisning i hundetræning er noget underligt noget? Så vil jeg gerne vise dig et lille glimt, så du måske får mod på at prøve!

workshop

REAKTIV TIL ROLIG

Reaktiv til rolig! Hvad enten det er hjemme, på gåturen eller træningspladsen. Hvad gør du for at hjælpe din hund til at slappe bedre af, blive mere glad, rolig og tryg? 

På workshoppen får du inspiration og lege, der er nemme at gå til, men som gør en verden til forskel for dig og din hund:

  • Sjove lege, der styrker den tætte relation mellem dig og din hund
  • Fokus på frivillig adfærd, hvor hunden lærer at deltage i problemløsningen


Lyder det spændende? Så kontakt mig for et tilbud, hvor jeg kommer forbi din træningsplads og inspirerer. Jeg holder til i Nordjylland. Men hold øje, jeg kommer af og til rundt i landet.

På workshoppen får du inspiration og lege, der er nemme at gå til, men som gør en verden til forskel for dig og din hund:

  • Sjove lege, der styrker den tætte relation mellem dig og din hund
  • Fokus på frivillig adfærd, hvor hunden lærer at deltage i problemløsningen

Lyder det spændende? Så kontakt mig for et tilbud, hvor jeg kommer forbi din træningsplads og inspirerer. Eller hold øje, jeg kommer af og til rundt i landet.